keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2011

Kenkien puhdistusta

Hyvin mielikuvituksellinen otsikko...

Aamu alkoi lupaavasti, kun heräsin jo hieman yli 8 lukemaan uskonnon kirjotuksiin. Kuitenkin jaksoin nousta ylös vasta yhdentoista aikaan. Maanantaisen BodyPumpin ja eilisen keskivartalomuokkauksen seurauksena, joka ikinen lihas mitä vain kuvitella voi sattui aivan järkyttävän paljon. Yritin venyttää niitä vähän auki, mutta ei siitä mitään tullu :D.
Aamupalaksi söin jogurtti-marja-mysliä ja lasin mehua, niinkuin melkeen jokaisena muunakin aamuna :D. Helppoa, nopaa ja hyvää. Seurana toimi uskonnon etiikan kirja ja kännykkä, josta luin lemppari blogien päivityksiä.

Lupaavan alun jälkeen uskonto alko tympiä pahasti, kun ajatukset oli blogeissa. Aloitin jo eilen projektin kengät kesä kuntoon ja tein täydellisen korjaus ja puunaus operaation lempi balleriinoille. Tänään päätin jatkaa hommaa ja putsasin ja suojasin kaikki mokka ja tekomokka kengät.

nuo vaaleat olivat aivan järkyttävän likaisessa kunnossa, hyihyi...


Ajattelin, että kuvaisin tänne blogiini kaikki korolliset kenkäni, mutta luovutin neljänsien jälkeen kun tajusin, että homma olisi aika iso ja ehkä sitä uskontoakin pitäisi lukea... Tuossa kuitenkin muutamat ja lisää tulette varmasti näkemään :).
Nyt hetki vielä uskontoa ja illalla reisi, vatsa, peppu-tunnille, ehkä, jos pystyn kävelemään... Mutta sillähän se lähtee millä on tullutkin!
Jepjep ensi kertaan, jos silloin olisi jotain kunnon asiaakin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti